Nyheter/rapporter

Senaste pressmeddelanden och rapporter för bevakat bolag.

Datum Källa Rubrik Typ Alternativ
2024-04-15 Intervacc Kallelse till årsstämma i Intervacc AB (publ) Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
Pressreleaser | 15 Apr 2024 | Intervacc

Kallelse till årsstämma i Intervacc AB (publ)

Styrelsen har beslutat att aktieägare före årsstämman ska ha möjlighet att utöva sin rösträtt genom poströstning i enlighet med bestämmelserna i 7 kap. 4 a § aktiebolagslagen och Bolaget bolagsordning. Aktieägare har därmed möjlighet att utöva sin rösträtt vid årsstämman genom poströstning, genom fysiskt deltagande eller genom ombud.

Deltagande genom fysisk närvaro

Aktieägare som önskar delta fysiskt vid årsstämman ska:

−         dels vara registrerad i eget namn (ej förvaltarregistrerad) i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken måndagen den 6 maj 2024,

−         dels anmäla sitt deltagande hos Bolaget enligt instruktionerna nedan, senast onsdagen den 8 maj 2024.

Aktieägare som önskar att närvara fysiskt vid stämman ska anmäla sig via ett digitalt formulär som finns tillgängligt på Bolagets hemsida, www.intervacc.se. Anmälan kan också ske hos Bolaget under adress Intervacc AB (publ), att: Årsstämma, Box 112, 129 22 Hägersten eller via e-post till shareholders@intervacc.se(ange ”Årsstämma 2024” i ämnesraden). Vid anmälan uppges namn, personnummer eller organisationsnummer, adress och telefonnummer samt eventuella biträden (högst två).

Deltagande genom poströstning

Aktieägare som genom poströstning önskar delta vid årsstämman ska:

−         dels vara registrerad i eget namn (ej förvaltarregistrerad) i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken måndagen den 6 maj 2024,

−         dels anmäla sitt deltagande genom att avge sin poströst enligt instruktionerna nedan, senast onsdagen den 8 maj 2024.

Aktieägarna kan utöva sin rösträtt vid stämman genom att rösta på förhand genom digital poströstning. För sådan poströstning ska aktieägarna använda ett digitalt formulär som kommer att finnas tillgängligt på Bolagets hemsida, www.intervacc.se. Aktieägare som inte önskar poströsta digitalt kan kontakta Bolaget för att erhålla ett poströstningsformulär som kan fyllas i för hand och skickas till Bolaget via e-post till shareholders@intervacc.se(ange ”Årsstämma 2024” i ämnesraden) eller per brev till Intervacc AB (publ), att: Årsstämma, Box 112, 129 22 Hägersten. Formuläret ska ha kommit in till Bolaget senast onsdagen den 8 maj 2024 oavsett om aktieägaren väljer att nyttja det digitala formuläret eller beställa ett formulär som returneras med vanlig post eller e-post. En aktieägare som utövar sin rösträtt genom poströstning behöver inte särskilt anmäla sig till stämman utan poströsten gäller som anmälan.

Den som önskar återkalla avgiven poströst och i stället utöva sin rösträtt genom att delta vid stämman fysiskt eller genom ombud måste meddela detta till stämmans sekretariat innan stämman öppnas.

Deltagande genom ombud

Aktieägare som företräds av ombud ska utfärda skriftlig undertecknad och daterad fullmakt. Fullmakten i original bör sändas till Bolaget på ovan angiven adress i god tid före stämman. Fullmaktsformulär finns tillgängligt på Bolagets hemsida, www.intervacc.se. Om aktieägaren är en juridisk person ska registreringsbevis (eller annan motsvarande behörighetshandling för utländsk juridisk person) bifogas formuläret.

Förvaltarregistrerade aktier

För aktieägare som har sina aktier förvaltarregistrerade genom bank eller annan förvaltare gäller följande för att ha rätt att delta i årsstämman. Förutom att anmäla sig (eller avge sin poströst) måste sådan aktieägare omregistrera sina aktier i eget namn så att aktieägaren är registrerad i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken per avstämningsdagen måndagen den 6 maj 2024. Sådan omregistrering kan vara tillfällig (s.k. rösträttsregistrering). Aktieägare som önskar registrera sina aktier i eget namn måste, i enlighet med respektive förvaltares rutiner, begära att förvaltaren gör sådan registrering. Rösträttsregistrering som har gjorts av förvaltaren senast onsdagen den 8 maj 2024 kommer att beaktas vid framställningen av aktieboken.             

Förslag till dagordning

1. Öppnande av stämman och val av ordförande vid stämman.
2. Upprättande och godkännande av röstlängd.
3. Godkännande av dagordning.
4. Val av en eller två justeringspersoner.
5. Prövning av om stämman blivit behörigen sammankallad.
6. Framläggande av årsredovisning och revisionsberättelse samt koncernredovisning och koncernrevisionsberättelse.
7. Beslut om:
a. fastställelse av resultaträkning och balansräkning samt koncernresultaträkning och koncernbalansräkning,
b. disposition beträffande Bolagets vinst eller förlust enligt den fastställda balansräkningen, och
c. ansvarsfrihet gentemot Bolaget för styrelseledamöterna och den verkställande direktören.

8. Fastställande av antalet styrelseledamöter och revisorer.
9. Fastställande av arvoden till styrelsen och revisorerna.
10. Val av styrelseledamöter och revisor.
11. Beslut om bemyndigande för styrelsen att öka aktiekapitalet genom nyemissioner av aktier, teckningsoptioner och/eller konvertibler.
12. Beslut om a) ändring av bolagsordningen avseende gränserna för aktiekapitalet, och b) minskning av aktiekapitalet för avsättning till fritt eget kapital.
13. Stämmans avslutande.

Förslag till beslut

Punkt 1 – Val av ordförande vid stämman

Valberedningen har utsetts enligt de principer som beslutades av årsstämman 2022 och har inför årsstämman bestått av Magnus Lundberg (utsedd av en ägargrupp bestående av Håkan Björklund och Magnus Lundberg), Christian Rudbäck (utsedd av en ägargrupp bestående av Jan-Ingmar Flock, NR Bergman Holding AB, Kenneth Janzon, Christian Rudbäck och Johan Virgin) samt Björn Sjöstrand.

Valberedningen föreslår att Per Hedman, Cirio Advokatbyrå, utses till ordförande vid årsstämman.

Punkt 7.b – Disposition beträffande Bolagets vinst eller förlust enligt den fastställda balansräkningen

Styrelsen föreslår att ingen utdelning ska lämnas för räkenskapsåret 2023 och att resultatet ska balanseras i ny räkning.

Punkt 8 – Fastställande av antalet styrelseledamöter och revisorer

Valberedningen föreslår att antalet av bolagsstämman valda styrelseledamöter ska uppgå till sju, utan styrelsesuppleanter, och att antalet revisorer ska uppgå till en.

Punkt 9 – Fastställande av arvoden till styrelsen och revisorerna

Valberedningen föreslår att styrelsearvode ska utgå med 280 000 kronor till styrelsens ordförande och 130 000 kronor vardera till övriga ledamöter. Valberedningen föreslår vidare att arvode till revisor ska utgå enligt löpande räkning.

Punkt 10 – Val av styrelseledamöter och revisor

Valberedningen föreslår att årsstämman beslutar om omval av Håkan Björklund, Lisen Bratt Fredricson, Jan-Ingmar Flock, Lennart Johansson och Camilla Ramfelt McCarthy samt nyval av Mathias Uhlen och Emil Billbäck som styrelseledamöter fram till slutet av nästa årsstämma. Valberedningen föreslår att årsstämman beslutar om omval av Håkan Björklund till styrelsens ordförande fram till slutet av nästa årsstämma.

Mathias Uhlen, född 1954, forskar på bl.a. proteiner och precisionsmedicin, har en doktorsexamen inom bioteknik och arbetar som professor på både Karolinska Institutet och Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Mathias Uhlen har tidigare haft styrelseuppdrag för National committee for Biochemistry, HUPO international Antibody Initiative (HAI) och European Federation Biotechnology (EFB) samt har ett pågående styrelseuppdrag i Vetenskapsrådet. Vidare är Mathias Ulen redaktör för flera tidskrifter, såsom Protein Engineering, Design and Selection (PEDS) och Cell Systems. Mathias Uhlen är vidare oberoende i förhållande till Bolaget, bolagsledning och Bolagets större aktieägare.

Emil Billbäck, född 1970, har en kandidatexamen inom Business Administration, Economics and Marketing och mer än 25 års erfarenhet av life science-industrin, varav 11 år i ledande befattningar under private equity-ägande. Emil Billbäck är för närvarande VD på Bonesupport AB, ett ledande företag inom ortobiologi, benläkning och infektionsbehandling. Emil Billbäck är vidare oberoende i förhållande till Bolaget, bolagsledning och Bolagets större aktieägare.

Information om övriga föreslagna styrelseledamöter finns tillgängligt på Bolagets webbplats, www.intervacc.se.

Valberedningen föreslår att till revisor omvälja det registrerade revisionsföretaget Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB till Bolagets revisor fram till slutet av nästa årsstämma. Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB har meddelat att de har för avsikt att utse auktoriserade revisorn Niclas Bergenmo som huvudansvarig revisor.

Punkt 11 – Beslut om bemyndigande för styrelsen att öka aktiekapitalet genom nyemissioner av aktier, teckningsoptioner och/eller konvertibler

Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar om bemyndigande för styrelsen att inom ramen för vid var tid gällande bolagsordning, med eller utan avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, vid ett eller flera tillfällen intill nästkommande årsstämma, fatta beslut om ökning av Bolagets aktiekapital genom nyemission av aktier, teckningsoptioner och/eller konvertibler i Bolaget. Syftet med bemyndigandet och skälen till eventuell avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt är att emissioner ska kunna ske för att öka Bolagets finansiella flexibilitet.

Det totala antalet som omfattas av sådana nyemissioner får motsvara sammanlagt högst tio (10) procent av aktierna i Bolaget, baserat på det sammanlagda antalet aktier i Bolaget vid tidpunkten för årsstämman 2024.

Emissionerna ska ske till marknadsmässig teckningskurs, med förbehåll för marknadsmässig emissionsrabatt i förekommande fall, och betalning ska, förutom kontant betalning, kunna ske med apportegendom eller genom kvittning, eller eljest med villkor.

För giltigt beslut enligt denna punkt krävs biträde av aktieägare med minst två tredjedelar av såväl de avgivna rösterna som de vid stämman företrädda aktierna.

Styrelsen, verkställande direktören eller den styrelsen i övrigt förordnar, ska bemyndigas att göra sådana smärre justeringar och förtydliganden av stämmans beslut som kan visa sig erforderliga i samband med registreringen hos Bolagsverket.

Punkt 12 – Beslut om a) ändring av bolagsordningen avseende gränserna för aktiekapitalet, och b) minskning av aktiekapitalet för avsättning till fritt eget kapital

I syfte att förbättra relationen mellan aktiekapitalet och det fria egna kapitalet, föreslår styrelsen att årsstämman beslutar om minskning av aktiekapitalet, utan indragning av aktier, för avsättning till fritt eget kapital samt tillhörande ändring av gränserna för aktiekapitalet i Bolagets bolagsordning i enlighet med vad som anges nedan.

a)      ändring av bolagsordningen avseende gränserna för aktiekapitalet

För att möjliggöra den minskning av aktiekapitalet som föreslås enligt punkt 12 b) nedan föreslår styrelsen att bolagsordningens gränser för aktiekapitalet i § 4 i Bolagets bolagsordning ändras enligt följande.

+————————————–+————————————-+
|Nuvarande lydelse |Föreslagen lydelse |
+————————————–+————————————-+
|§ 4 |§ 4 |
| | |
|Aktiekapitalet skall vara lägst 80 000|Aktiekapitalet skall vara lägst 8 000|
|000 kronor och högst 320 000 000 |000 kronor och högst 32 000 000 |
|kronor. |kronor. |
+————————————–+————————————-+

b)      minskning av aktiekapitalet för avsättning till fritt eget kapital

Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar om att minska Bolagets aktiekapital med 136 325 285,444635 kronor. Minskningen ska genomföras utan indragning av aktier. Minskningsbeloppet ska avsättas till fritt eget kapital. Efter minskningen kommer Bolagets aktiekapital att uppgå till 15 147 252,80 kronor fördelat på 75 736 264 aktier, envar med ett kvotvärde om 0,20 kronor.

Verkställandet av beslutet avseende minskning av aktiekapitalet för avsättning till fritt eget kapital kräver tillstånd från Bolagsverket.

Beslut i enlighet med punkterna a) – b) ovan ska fattas som ett beslut. För giltigt beslut krävs biträde av aktieägare med minst två tredjedelar av såväl de angivna rösterna som de vid stämman företrädda aktierna.

Styrelsen, verkställande direktören, eller den styrelsen i övrigt förordnar, ska bemyndigas att göra sådana smärre justeringar och förtydliganden av stämmans beslut som kan visa sig erforderliga i samband med registreringen hos Bolagsverket.

Upplysningar på årsstämman

Styrelsen och verkställande direktören ska, om någon aktieägare begär det och styrelsen anser att det kan ske utan väsentlig skada för Bolaget, vid årsstämman lämna upplysningar om förhållanden som kan inverka på bedömningen av ett ärende på dagordningen, förhållanden som kan inverka på bedömningen av Bolagets ekonomiska situation och Bolagets förhållande till annat koncernföretag.

Tillhandahållande av handlingar

Årsredovisning, revisionsberättelse och övriga handlingar som ska finnas tillgängliga enligt aktiebolagslagen kommer att finnas tillgängliga hos Bolaget, Västertorpsvägen 135, 129 22 Hägersten, samt på Bolagets webbplats, www.intervacc.se, senast från och med onsdagen den 24 april 2024. Handlingarna skickas också utan kostnad till de aktieägare som begär det och som uppger sin postadress.

Hantering av personuppgifter

För information om hur personuppgifter behandlas i samband med bolagsstämman hänvisas till den integritetspolicy som finns tillgänglig på Euroclear Sweden AB:s webbplats: https://www.euroclear.com/dam/ESw/Legal/Integritetspolicy-bolagsstammor-svenska.pdf .

Hägersten i april 2024

Intervacc AB (publ)

Styrelsen

Kontaktuppgifter Certified Adviser

Eminova Fondkommission AB

E-post: adviser@eminova.se,Tel: +46 (0)8 – 684 211 10

2024-04-15 Intervacc Notice of Annual General Meeting in Intervacc AB (publ) Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2024-04-10 Intervacc Intervacc publicerar årsredovisning för 2023 Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2024-04-10 Intervacc Intervacc publishes the 2023 Annual Report Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2024-03-04 Intervacc Intervacc announces changes in the Nomination Committee Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2024-03-04 Intervacc Intervacc offentliggör förändringar i valberedningen Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2024-02-28 Intervacc Jonas Sohlman ny VD för Intervacc AB Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2024-02-28 Intervacc Jonas Sohlman appointed as new CEO for Intervacc Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2024-02-22 Intervacc Intervacc announces changes in dates for AGM and report for the first quarter 2024 Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2024-02-22 Intervacc Intervacc tidigarelägger årsstämma och rapport för första kvartalet 2024 Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2024-02-21 Penser Access by Carnegie Penser Access by Carnegie: Intervacc - Behöver visa tillväxt Pressreleaser Visa Stäng
2024-02-16 Intervacc Intervacc: Year-end report January - December 2023 Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2024-02-16 Intervacc Intervacc: Bokslutskommuniké januari - december 2023 Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2024-02-13 Intervacc Intervacc: Invitation to conference call and audiocast in connection with the year-end report Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2024-02-13 Intervacc Intervacc: Inbjudan till telefonkonferens och audiocast i samband med bokslutskommuniké Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2024-02-07 Intervacc Intervaccs tilldelas prestigefullt bidrag från Eurostars för vidareutveckling av sitt prototypvaccin till gris Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2024-02-07 Intervacc Intervacc awarded prestigious Eurostars grant to advance their new prototype vaccine against Streptococcus suis infection in pigs Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-12-21 Intervacc Intervacc announces changes in the Nomination Committee Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-12-21 Intervacc Förändringar av valberedningen i Intervacc Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-12-11 Intervacc Intervacc: The National Equestrian Centre at Flyinge to host European expert meeting on the use of vaccination to prevent strangles in horses Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-12-11 Intervacc Intervacc: Europas ledande experter inom kvarka träffas vid riksanläggningen i Flyinge för att dela de senaste framstegen kring smittskydd och vaccination Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-11-23 Intervacc Kommuniké från extra bolagsstämma i Intervacc Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-11-23 Intervacc Report from Extraordinary General Meeting in Intervacc Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-11-22 Intervacc U.S. patent approval for Intervacc's vaccine against infections caused by Streptococcus suis Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-11-22 Intervacc Intervacc beviljas patent i USA för vaccin mot infektioner orsakade av Streptococcus suis Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-11-17 Penser Access Penser Access: IVACC Q3 2023 - Intervacc Pressreleaser Visa Stäng
2023-11-16 Intervacc Intervacc: Delårsrapport januari - september 2023 Rapporter Ladda ner | Visa Stäng
2023-11-16 Intervacc Intervacc: Interim report January - September 2023 Rapporter Ladda ner | Visa Stäng
2023-11-15 Intervacc Invitation to conference call with presentation of Intervacc's Interim report for the third quarter, 2023 Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-11-15 Intervacc Inbjudan till webcast i samband med Intervaccs delårsrapport för tredje kvartalet, 2023 Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-10-30 Intervacc Nomination Committee appointed in Intervacc Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-10-30 Intervacc Valberedning utsedd i Intervacc Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-10-19 Intervacc Intervacc: KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I INTERVACC AB (PUBL) Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-10-19 Intervacc Intervacc: NOTICE OF EXTRAORDINARY GENERAL MEETING IN INTERVACC AB (PUBL) Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-09-01 Penser Access Penser Access: IVACC Q2’23 - Intervacc Pressreleaser Visa Stäng
2023-08-31 Intervacc Intervacc: Delårsrapport januari - juni 2023 Rapporter Ladda ner | Visa Stäng
2023-08-31 Intervacc Intervacc: Interim report January - June 2023 Rapporter Ladda ner | Visa Stäng
2023-08-21 Intervacc Andreas Andersson steps down as President and CEO. Jonas Sohlman has been appointed acting President and CEO for Intervacc Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-08-21 Intervacc Andreas Andersson slutar som VD och koncernchef - Jonas Sohlman har utsetts som tillförordnad VD och koncernchef för Intervacc Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-08-17 Intervacc Intervacc beviljas bidrag för att utveckla tillverkningsprocessen för ett prototypvaccin för grisar Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-08-17 Intervacc Intervacc awarded grant to optimise production processes for a fusion protein, which is one component of a prototype vaccine for pigs Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-07-11 Intervacc Intervaccs beviljas medel för uppstartsfasen i ett utvecklingsprojekt som avser att ta fram tillverkningsprocesser för ett prototypvaccin mot Streptococcus suis infektioner hos gris Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-07-11 Intervacc Intervacc to collaborate with Testa Center to optimise production processes for their prototype vaccine for pigs Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-07-10 Intervacc Intervacc ställer ut på Falsterbo Horse Show Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-06-08 Intervacc Intervacc announces the outcome of the fully secured rights issue Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-06-08 Intervacc Intervacc offentliggör utfall i den fullt säkerställda företrädesemissionen Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-06-07 Intervacc Kommuniké från årsstämman i Intervacc AB (publ) Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-06-07 Intervacc Report from Annual General Meeting in Intervacc Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-22 Intervacc Intervacc AB (publ) publishes prospectus in connection with a fully covered rights issue Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-22 Intervacc Intervacc AB (publ) offentliggör prospekt i samband med fullt säkerställd företrädesemission Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-17 Intervacc Intervacc: Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA) godkänner förlängning av hållbarheten för Strangvac, ett vaccin mot kvarka, till 33 månader Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-17 Intervacc Intervacc: The European Medicines Agency (EMA) approves extention of shelf life for Strangvac, a vaccine against equine strangles, to 33 months Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-15 Penser Access Penser Access: Villkoren för företrädesemissionen kommunicerade - Intervacc Pressreleaser Visa Stäng
2023-05-11 Intervacc Styrelsen i Intervacc har beslutat om en fullt säkerställd företrädesemission om cirka 104 miljoner kronor Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-11 Intervacc The Board of Directors in Intervacc has resolved on a fully covered rights issue of approximately SEK 104 million Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-08 Intervacc Intervacc: Veterinary Medicines Directorate (VMD) extends the shelf life for Strangvac, a vaccine against equine strangles, to 33 months Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-08 Intervacc Intervacc: Veterinary Medicines Directorate (VMD) förlänger hållbarheten för Strangvac, ett vaccin mot kvarka, till 33 månader i Storbritannien Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-05 Intervacc Intervacc: RÄTTELSE: KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I INTERVACC AB (PUBL) Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-05 Intervacc Intervacc: CORRECTION: NOTICE OF ANNUAL GENERAL MEETING IN INTERVACC AB (PUBL) Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-05 Intervacc Intervacc: KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I INTERVACC AB (PUBL) Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-05 Intervacc Intervacc: NOTICE OF ANNUAL GENERAL MEETING IN INTERVACC AB (PUBL) Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-05 Intervacc Report from Extraordinary General Meeting in Intervacc Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-05 Intervacc Kommuniké från extra bolagsstämma i Intervacc AB (publ) Pressreleaser Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-04 Penser Access Penser Access: Försäljningsstarten tar längre tid än väntat - Intervacc Pressreleaser Visa Stäng
2023-05-03 Intervacc Intervacc: Interim report January - March 2023 Rapporter Ladda ner | Visa Stäng
2023-05-03 Intervacc Intervacc: Delårsrapport januari - mars 2023 Rapporter Ladda ner | Visa Stäng

Kommande händelser

15 May 2024 | Årsstämma 2023
15 May 2024 | Kvartalsrapport 2024-Q1
13 Jun 2024 | Årligutdelning
30 Aug 2024 | Kvartalsrapport 2024-Q2
14 Nov 2024 | Kvartalsrapport 2024-Q3
13 Feb 2025 | Bokslutskommuniké 2024